בהצגה משתפים שלושה שחקנים שמגלמים תפקידים שונים. פעם הם ילדים עסוקים ולא מחוברים ופעם הם פרטים מהחברה שקועים בחיי היום יום ובמיוחד באיך הם משתקפים במדיה החברתית.
מצבים שונים וצנות מגוונות מוצגים לקהל כגון:
איך נצליח לשכנע את ההורים לצאת לבילוי עם החברים ואיזה פוסט נעלה מהמסיבה? האישה ההרה עם צירים כואבים במיוחד שהכי חשוב לה להעלות פוסט לפני שהיא נכנסת לחדר לידה על מנת לעדכן לגבי מצבה ובסוף הטרגדיה במשפחה שנוגעת רק לרגעים אחדים הרי החיים חייבים להמשיך ואין אפשרות לעצור בצל המדיה החברתית!
VIDEO
היוצרים חשבו על מתן הזדמנות לצופה לחשוב על החברה ועל הסביבה ועל התא המשפחתי המשתנה דרך מידיא קום.
היה חשוב להם לשקף את המציאות לצופים על מנת שיוכלו לחשוב מחדש דרך הקומדיה והאירוניה המתבטאים במקרים המוצגים במהלך ההצגה.
ההצגה דנה בסוגיות המתרחשות בחברה ובמשפחה בעקבות השתלטותה של המדיה על תחומי החיים השונים. ההצגה דנה בין היתר בשינויים שחלו בהרכב והקשר המשפחתי, התרבות והידע הנרכשים בקרב הצעירים במיוחד בעקבות החשיפה הרחבה לעולם דרך המכשירים החכמים והרשתות החברתיות, חיקוי הדור הצעיר לכל מה שנרכש ללא אבחנה בין אם זה טוב או רע, הולם את החברה והמנהגים או לא ותפקיד ההורים במתן הנחייה נכונה והדרכה לצעירים דרך דיון וללא כפייה.
מדיה קום משקפת חיי משפחה רגילה, דילמות בין חבריה ומחשבות שנתקלים בהם. משפחה זו יכולה להיות כל משפחה בחברה הערבית במיוחד ובעולם בכלל.
הצופה בין אם זה בן אדם פרטי או תלמיד שהגיע עם המחנכת או ילד שהגיע עם ההורים יכול לפתח דיון נרחב עם עצמו ובמסגרת הקבוצה לגבי ההצגה ומה שעבר עליו במהלכה.
מה המקום שלי מכל מה שראיתי?איפה אני נמצא? מה עבר עליי ואיזה מקרה השפיע וגרם לי להזדהות?
איך המדיה משפיעה על החיים שלנו ואיך ניתן שההשפעה תהיה חיובית יותר?
מספר אומנים
3
שפת המופע
מידיא קום
שימו לב - המלצות אלו הן מטעם המפיק או האמן המציעים את הפעילות.