מותרת" - הרצגה עם זיוה רוזנשטיין ודוד שילמן.
סגן זיוה רוזנשטיין עברה אונס אלים בצבא. המוח הדחיק את הטראומה עמוק במגירות הנפש.
היא הקימה משפחה, ניהלה חיים בורגניים במשך שנים רבות עד לרגע שהכל התפרץ והתנפץ באחת על סלע מציאות חייה בעקבות סדרת הטרדות שעברה והיוו את הטריגר.
ההרצגה (שילוב של הרצאה והצגה) מגוללת את סיפורה בגוף ראשון המועצם באמצעות סצנות דרמטיות ע״י השחקן דוד שילמן המגלם את ארבעת הגברים המשמעותיים בחייה.
אורך ההרצגה כשעה ולאחריו מתקיים רב שיח עם הקהל.
ההרצגה עלתה בין היתר על במות תיאטרון חיפה, הקמארי בתל אביב והפרינג' בבאר שבע.
את זיוה רוזנשטיין הכרתי בעקבות ראיון טלויזיה באחת מתוכניות הבוקר שעסק במעגלי גברים.
"אני רוצה לבוא ולספר לכם את הסיפור שלי". השיחה המפתיעה תפסה אותי ברכב, לא ממש מוכן ומרותק... מאז יצאנו למסע על מגוון במות ברחבי הארץ.
במהלך עשרים שנות עשיה מקצועית, התניסיתי במגוון פלטפורמות: עיתונות כתובה, כתבות וסרטים לכל פלטפורמת השידור בארץ וגם מחוצה לה ואפילו רדיו.
הפעם קפצתי למים חדשים, תחום מרתק ומרגש - עולם הבמה והקיר הרביעי, המפגש הבלתי אמצעי עם הקהל שמגיב בכל פעם ואחרת - בעיקר כדי לחבק את זיוה
להזדהות ולשתף עם מי שהייתה ממש שם, מרחק כמה רגעים מדרדור הרכב בתהומות הנפש וים המלח וכיום כשמה כן היא - מוסיפה זיו כמטפלת לאנשים רבים.
דיסוציאציה, אתה יכול לחיות חיים שלמים בלי לדעת שיש לך את זה...
ממש כמו זיוה שחיה חיים בורגניים, ילדה טובה חיפה, עד שהעניין התפרץ באחת, צריך רק טריגר, קריאת השכמה למציאות אחרת.
מיד אחרי ההרצגה, מתקיים רב שיח עם היוצרים על היצירה: תהליך העבודה, החיים עצמם ומה אנחנו כפרטים וכחברה לוקחים מזה -
איך נכנסים ובעיקר איך אפשר לצאת מזה - אמונה, נחישות, סביבה תומכת.
מפרט טכני |
הגברה:
2 רמקולים
2 מיקרופונים אלחוטיים
מיקסר
תאורה:
2 סטנדים קדמיים
2 סטנדים אחוריים
8 תומאס לד לבן/צבעוני
תקשורת ופיקוד DMX
|
שימו לב - המלצות אלו הן מטעם המפיק או האמן המציעים את הפעילות.