מופע המביא את סיפורה של המדינה שלנו באמצעות שירים הקשורים לאירועים מרכזיים בתולדותיה ומבטאים את אהבת הארץ, האדם והאדמה מימי החלוצים ועד לימינו:
"ארץ הצבר", "ארץ ישראל יפה", "אח יא ראב", "שיר השיירה", "ירושלים של זהב", "כאן נולדתי", "מתנות קטנות", "אדון עולם" ורבים אחרים בליווי מצגת מילים ושיתוף הקהל בשירה.
שירה וגיטרה: יעקב נווה
מנחה ומספר: יורם רותם
יעקב נווה
יו"ר ועדת הזמר העברי באיגוד אמני ישראל, הופיע ומופיע (24 שנים) עד היום במסגרת סל תרבות ארצי עם המשורר פזמונאי דודו ברק.
בעבר, והופיע במסגרת סל תרבות ארצי, עם המשורר נתן יונתן והשחקן חיים בנאי ז"ל. ניהל מוזיקלית את חבורות זמר: באוניברסיטאות בין גוריון ובר אילן, בבתי ספר תיכוניים ויסודיים.
יורם רותם
עורך מוזיקה ראשי של גלי צה"ל, עורך מזה 40 שנה את התכנית "ארבע אחה"צ" ובנוסף, משמש כיועץ מרכזי למטה שיר ישראלי באוניברסיטת בר אילן ומרצה בנושאים הקשורים לזמר העברי.
בית הספר יקבל מראש את המבנה ואת רשימת השירים שיבוצעו במופע.
בית הספר יוכל , בתיאום עימנו , לשלב הרכבים אומנותיים לפני , אחרי או במהלך המופע כגון (מקהלה, תזמורת, קטע ריקוד... ).
שימו לב - המלצות אלו הן מטעם המפיק או האמן המציעים את הפעילות.